Mobilya Almanın Kolaylıkları
Mobilya Almanın Kolaylıkları
Yeni evlenenler, yeni ev alanlar artık mobilyalarından sıkılıp değişim için kampanya bekleyenler mobilya alımı için beklemesine gerek kalmadı.

Yeni evlenenler, yeni ev alanlar artık mobilyalarından sıkılıp değişim için kampanya bekleyenler mobilya alımı için beklemesine gerek kalmadı. Büyük markaların evlilik paketi, değişim paketi, eskiyi getir yeniyi götür kampanyaları hızla artmaktadır. Mobilya almak, nakliye masrafları, katalog yerine mağazalarda eviniz gibi döşenmiş olarak müşterilere sunulmaktadır. Müşteriler kendi ihtiyaçları ve ergonomik olarak rahat tasarlanmış mobilyaları almaya karar verdiklerinde mağazalara gidip seçim yapmaktadır.

Nasıl Mobilya Alınmalı

Öncelik olarak evin iç dekorasyon özelliğine göre karar verip, kumaş kalitesine ve leke, iz bırakmamasına dikkat edilmelidir. Eğer çocuk veya genç odası bakıyorsa hafif malzemeden olmasına, derslerine ve projelerine çalışan gençler için özellikle dikkat edilmelidir. Tasarım mobilyası tercih edilmiş ise bel ve boyun ağrılarını oluşturmayacak mobilyalar, evinin içi küçük olanlar ise modüler mobilya tercih etmelidir.

Nereden Mobilya Alınmalı

Ev veya iş yerlerinin önceden belirlenmiş bölümleri için bilgisayar da tasarım yapabilen ve bu tasarımı üç boyutlu olarak gösterebilecek yerlerden alınmalıdır. Eğer paket olarak düşünülüyorsa zincir mağazalardan tercih edilmelidir. Mobilya atölyelerinden ise evin küçük bölümleri için tuvalet masası, doğal gaz dolabı gibi evin iç tasarımını bozmayacak ürünler alınmalıdır.

Mobilya piyasasında ünü ülke sınırlarını aşmış bölgeler vardır. Bu bölgeler mobilyalarına vermiş oldukları isimleri ile anılır. Birinci sırada Ankara Siteler mobilyası gelmektedir. Siteler masif mobilya yani yüzde yüz ağaç ürünlerinin yanında tasarımıyla ile de ünlüdür. Sitelerden sonra büyük markaların üretim yeri olan Bursa İnegöl mobilyası gelmektedir. İnegöl ulaşım ve nakliye olarak da ön plana çıkmaktadır. Son olarak da Samsun mobilyası ön plana çıkmaktadır. Gerek bölgenin yeni kesilmiş ağaçlarını kullanarak gerekse bölge halkının modüler mobilya yani kolay sökülüp takılabilen ürünlerinde kaliteyi ön plana çıkarır.


Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları