Mutfaklar İçin Duvar Kağıdı Modelleri
Mutfaklar İçin Duvar Kağıdı Modelleri
Mutfak duvar kağıdı modellerinde pratik olmasına dikkat edilmelidir. Su geçirmez, kolay silinebilir olması önemli bir husustur. Bu özellikler sayesinde hem görünüm hem de kullanım açısından kolaylık sağlar.

Mutfak alanı küçük olan kişiler boyanma özelliği olan duvar kağıtları seçmeleri gerekir. Boyanma özelliği olan duvar kağıtlarında kalın, küçük çizik ve sıyırıklar kolaylıkla kapanabilir. Yeni modellere bakıldığı zaman 2017 duvar kağıtları modelleri daha çok geometrik desene sahip olan modellerdir. Bu modellerin özellikleri kolaylıkla farklı renklere boyanarak farklı modeller elde edilebilir. Kolay silinebilir olması özelliğinden dolayı beyaz gibi daha açık renkler gözde olabiliyorken en çok tercih edilenler arasına girebiliyor.

MUTFAKLAR İÇİN DUVAR KAĞIDI RENKLERİ

Mutfaklar için duvar kağıdı renkleri bir çok nedene göre farklılık gösterebilir. Mutfak mobilyalarınıza göre renkleri ve modelleri uyumluluk gösterebilir. Aynı şekilde aydınlatmadaki farklılıklar ve ışıklandırmalar yine mutfak kağıtlarının rengini seçmenizde önemli bir husus olarak dikkate alınabilir. Mobilyalarınız daha koyu renklerde ve düz bir modele sahipse duvar kağıtlarını daha açık ve desenli seçerek şık bir görünüm yakalanabilir. Tam tersi bir durum söz konusu olduğunda ise mutfaklarınızın görünüm açısından boğucu olmasını engellemek için açık renkli ve desenli mobilyalarınıza daha koyu ve sade duvar kağıtları ile daha ferah bir görünüm sağlanabilir.

MUTFAKLAR İÇİN DUVAR KAĞITLARI FİYATLARI

Mutfaklar için duvar kağıtları fiyatları rengine, desenine, modeline ve markasına göre değişkenlik göstermektedir. Daha sade ve detay konusunda daha az detaylı olan modeller daha uygun fiyatlarla satışa sunulurken, özellik, desen ve renk konusunda dekorasyon olarak daha gösterişli ve ağır duran modeller fiyatlarda artışlara neden olabiliyor. Bu da mutfakları daha gösterişli bir yaşam alanı haline getirmek için güzel bir vesile olabiliyorken bizleri göz alıcılığı ile kendisine çekmeyi başarabiliyor.

MUTFAK DUVAR KAĞITLARI NASIL TEMİZLENMELİ?

Duvar kağıdının üzerine yapışan tozları temizleyebilmek için en etkili yöntemlerden biri elektrikli süpürgedir. Elektrikli süpürgenin başlığına yumuşak bir fırça takarak duvar kağıdı yukarıdan aşağıya doğru kolaylıkla süpürülebilir. Duvar kağıdının kimyasal maddeler hariç nemli bir bez ile silme işlemi kolaylıkla yapılabilir.


Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları